Добродојдовте во центарот за поддршка

Со цел исправно да ги насочиме Вашите барања за поддршка и подобро да ве опслужиме, Канцеларијата за заштита на озонската обвивка отвори систем со тикет поддршка. За секој поднесен Ваш тикет/барање за поддршка се доделува единствен број на тикет кој може да се користи за следење на напредокот на нашите одговори кон Вас преку онлајн платформата. За Ваша информација ние обезбедуваме комплетна архива и историја на сите Ваши барања за поддршка. Од Ваша страна потребно е да користите валидна e-mail адреса при поднесување на Вашиот тикет.

Отвори нов тикет


Ве молиме внесете колку е можно повеќе детали, така ќе можеме најдобро да ви помогнеме.За ажурира на претходно доставен тикет, Ве молиме најавете се.

Провери статус на тикет


Ние ви обезбедуваме архива и историја на сите ваши сегашни и минати тикети за поддршка вклучувајќи ги вашите барања и наши одговори до Вас..

Ве молиме почекајте!

Ве молиме почекајте... ке бидете пренасочени за кратко!